Zakelijk

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Winkelverwarming

Winkelverwarming is met het bekende prinicpe van een "open winkeldeur" een uitdaging, omdat er dan veel warmte verloren gaat.. De warme lucht ontsnapt en zorgt voor relatief hoog verbruik van energie. De ThermIQ infrarood winkelverwarming verwarmt niet de lucht en is hiermee dus de oplossing voor deze "uitdaging".

Perfecte winkelverwarming

infrarood verwarmingin kledingwinkel

Omdat infrarood de lucht niet verwarmt, blijft ook bij een openstaande winkeldeur de temperatuur comfortabel. Daarnaast heeft u geen last van warme droge lucht, die zorgt dat bijvoorbeeld kleding statisch wordt. Hiermee is infraroodverwarming de perfecte winkelverwarming.

Verwarming in de zone

In een winkel is het erg handig om bij de toonbank een andere temperatuur te realiseren dan bij het koelvak. Dit kan door de infrarood verwarmingspanelen, middels thermostaten, goed af te stellen. "Verwarming in de zone" heet dat.

Lagere verwarmingskosten

Voor iedere winkel is het belangrijk de kosten zo laag mogelijk te houden. Op verwarmingskosten kunt u veel besparen. Onze infraroodverwarming werkt volgens een ingenieus intervalsysteem. De panelen verwarmen ook als er geen energie wordt toegevoegd. Briljant toch!

Eenvoudig aan te leggen

Infraroodverwarming legt u in uw winkel aan zonder dat u leidingen hoeft te trekken. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. Een installateur of elektricien zorgt er in no-time voor dat uw winkelverwarming werkt.

Ook voor uw winkel

Infraroodverwarming is ook geschikt als verwarming voor uw winkel. Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten.
>> Contact

Bekijk ook onze recente projecten: 

Infraroodverwarming in supermarkt en klein restaurant

Infrarood verwarming in de supermarkt infrarood verwarmingin een restaurant