Zakelijk

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Bedrijfshallen

Bedrijfshallen zijn door hun oppervlakte en hoogte moeilijk te verwarmen. Met name doordat de conventionele verwarmingssystemen gebruik maken van convectie en daardoor de totale kubieke inhoud van deze bedrijfsruimten verwarmen. Dit vraagt daardoor een grote capaciteit en verhoudingsgewijs het opwarmen van veel "onbenut" luchtvolume. Met de infraroodsystemen van ThermIQ wordt het opwarmen van grote hoeveelheden lucht NIET gedaan. De panelen werken direct op de omgeving waar het nodig is, zoals de werkbank of het bureau.

De voordelen van ThermIQ

Infrarood verwarming in bedrijfshal

De slimme ThermIQ-aansturingen bieden nog veel meer mogelijkheden, zoals:

  • Het verwarmen in de zone, bijvoorbeeld bij de werkbank of de balie
  • Een hogere temperatuur bij de receptie dan bij de buitendeur
  • Alleen verwarmen bij aanwezigheid van personeel middels intelligente detectie
  • De verwarming intelligent laten inspelen op de weersvoorspellingen

Met ThermIQ kunt u energie-efficient verwarmen, waarmee uw bedrijfsresultaat op meerdere wijzen positief beïnvloed wordt. Het levert tevreden personeel, besparing op de energiekosten en een bijdrage aan een beter milieu.

Energiezuinige verwarming voor bedrijfshallen

De infrarood verwarmingspanelen van ThermIQ kunnen bedrijfshallen goed verwarmen doordat ze alleen op de benodige plaatsen hun werk doen. Geen onnodige opwarming van grote hoeveelheden lucht. In hoge ruimtes passen we speciaal geprepareerde panelen toe. Door innovatieve sturingen zijn er veel lokaal gewenste toepassingen haalbaar.

Innovatieve technologie

Met ThermIQ haalt u innovatieve technologie in huis, die in staat is om zeer effectieve en kostenefficiënte oplossingen te bieden met comfortabele resultaten. Wilt u meer weten over verwarmingsoplossingen voor uw bedrijfshal? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Infraroodverwarming in systeemplafond en onder glazen dak

infraroodverwarming in systeemplafond infrarood verwarming onder glazen dak