Zakelijk

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Zakelijk

Infrarood verwarming past u eenvoudig toe in zakelijke ruimtes, zoals kantoren, hotels, praktijkruimtes, ziekenhuizen, bedrijfshallen en fabrieken. De energiezuinige infrarood verwarmingspanelen van ThermIQ leveren een comfortabele warme tegen een laag energieverbruik.

Kantoren

De ene medewerker heeft het warm, terwijl de ander het koud heeft. Met onze infrafoodpanelen en intelligente sturingen is het mogelijk op verschillende plekken in de ruimte een andere temperatuur te realiseren. Zo creërt iedereen zijn eigen klimaat.
Lees meer over infraroodverwarming in kantoren

Scholen

Infraroodverwarming verwarmt de objecten zoals de vloer, tafels, stoelen en individuen. Dus niet de lucht. Zo kunt u uw schoolgebouw perfect ventileren, terwijl dit niet ten koste gaat van de warmte en het comfort.
Lees meer over infraroodverwarming in scholen

Zorg

In specifieke ruimten zoals operatiekamers is het belangrijk dat er geen luchtcirculatie plaatsvindt. Onze infraroodverwarming verwarmt de ruimte, zonder dat er luchtcirculatie plaats vindt.
Lees meer over infraroodverwarming in de zorg

Winkels

Een praktische en elegante oplossing bieden onze infrarood verwarmingspanelen voor toepassing in winkelomgevingen. We lossen zo meteen het bekende probleem van een openstaande winkeldeur en het bijbehorende warmteverlies op.
Lees meer over infraroodverwarming in winkels

Bedrijfshallen

Bedrijfshallen zijn door hun oppervlakte en hoogte vaak lastig te verwarmen. Met onze infrarood verwarmingspanelen kunnen we in deze hallen wel aangename temperatuur realiseren. 
Lees meer over infraroodverwarming in bedrijfshallen

Wellness

Met warmte als ontspanning. geven onze panelen geven u nieuwe energie en zorgen voor een gezonder lichaam. Binnen wellness geniet u optimaal van de verkwikkende werking van infrarood verwarming.
Lees meer over infraroodverwarming in wellness

Bedrijfsverwarming

Wat kan infrarood verwarming betekenen voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.