Zakelijk

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Zakelijk

Met name voor de toepassing in zakelijke omgevingen zijn de infrarood verwarmingssystemen van ThermIQ zeer geschikt. U kunt hierbij denken aan de toepassinging in kantoren, hotels, praktijkruimtes, ziekenhuizen, bedrijfshallen en fabrieken. De voordelen van toepassing van infrarood verwarming in zakelijke omgevingen zijn legio. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Geen ronddwarrelend stof omdat geen gebruik wordt gemaakt van convectiewarmte
  • Eenvoudige en intelligente bediening met de ThermIQ high IQ regelsystemen
  • Een effectieve benutting van de benodigde energie
  • Verwarming in de zone, waardoor op verschillende plekken in de ruimte een andere temperatuur kan worden gerealiseerd

Kantoren

verwarming kantoor

De ene medewerker heeft het warm, terwijl de ander het koud heeft. Dit is een veel gehoord probleem in grote bedrijfsruimtes en kantoortuinen. Met de infrafoodpanelen en intelligente sturingen van ThermIQ is het mogelijk op verschillende plekken in de ruimte een andere temperatuur te realiseren. Zo kan iedereen zijn eigen klimaat creëren.
Lees meer over infraroodverwarming in kantoren

Scholen

verwarming scholen

Binnen scholen is ventilatie van groot belang. Er zitten veel leerlingen in een klaslokaal, dus verversing van de lucht is erg belangrijk. Normaal gesproken gaat ventilatie ten koste van de warmte. Dit is niet het geval bij infraroodverwarming. Infrarood verwarmt namelijk de objecten zoals de vloer, tafels, stoelen en individuen. Dus niet de lucht. Dit levert een prettig klimaat en draagt bij aan het verbeteren van de concentratie.
Lees meer over infraroodverwarming in scholen

Zorg

infrarood verwarmingin de zorg

Traditionele verwarming veroorzaakt altijd luchtcirculatie. Warme lucht stijgt op, koude lucht daalt neer. Deze luchtcirculatie, die vaak ook stof met zich meebrengt, kan erg irriterend zijn voor patiënten in het algemeen. In specifieke ruimten zoals operatiekamers is het belangrijk dat er geen luchtcirculatie plaatsvindt. De infraroodverwarming van ThermIQ vormt tegen deze achtergond een belangrijk voordeel met positieve effecten voor deze relatief kwetsbare populatie.
Lees meer over infraroodverwarming in de zorg

Winkels

infrarood verwarmingin een winkel

Een praktische en elegante oplossing bieden onze infrarood verwarmingspanelen voor de toepassing in winkelomgevingen. Het bekende probleem van een openstaande winkeldeur en het bijbehorende warmteverlies wordt door infraroodverwarming anders opgelost. De lucht wordt niet verwarmd, waardoor er ook geen warmteverlies plaatsvindt via de openstaande deuren. Dat levert nog eens een flinke energiebesparing op.
Lees meer over infraroodverwarming in winkels

Bedrijfshallen

infrarood verwarmingin een bedrijfshal

Bedrijfshallen zijn door hun oppervlakte en hoogte vaak lastig om comfortabel te verwarmen. De infraroodverwarmingspanelen van ThermIQ zijn hierin uniek om te zorgen dat in deze hallen een aangename temperatuur wordt gerealiseerd. Hierbij speelt een belangrijke rol dat niet de lucht, maar de mensen en de objecten worden verwarmd. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de intelligente sturingen met onder andere zone-verwarming.
Lees meer over infraroodverwarming in bedrijfshallen

Wellness

Welness

Wellness heeft een vaste plaats gekregen in onze manier van leven. Eén van de aspecten daarbij is het gebruik van warmte als ontspanning. Het effect van heerlijk in de zon liggen. De infraroodstralen van de zon, maar ook van onze panelen geven u nieuwe energie en zorgen voor een gezonder lichaam. Door de ThermIQ-panelen te gebruiken in een warmtecabine of SPA, geniet u daar ook van de verkwikkende werking van infrarood verwarming.
Lees meer over infraroodverwarming in wellness