Totaalconcepten

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Totaalconcepten

ThermIQ werkt graag aan totaaloplossingen. Daarom worden de infrarood verwarmingspanelen van ThermIQ veel toegepast binnen een concept. Zo worden passiefhuizen ermee uitgerust en zijn de panelen zelfs geschikt om paardenstallen te verwarmen en schimmelvrij te houden. Wekt u, prive of zakelijk, zelf energie op met behulp van bijvoorbeeld zonnepanelen? Ook dan vormen de ThermIQ infraroodpanelen een belangrijk onderdeel van uw totaaloplossing voor energievoorziening.

Passiefhuis

Infrarood verwarming is erg geschikt voor gebruik in een PassiefHuis. De verwarmingspanelen hebben geen gasaansluiting nodig en zijn zeer goed te regelen, waardoor het energieverbruik minimaal is. De intelligente regelapparatuur en de mogelijkheid om in de zone te verwarmen zijn hiervoor belangrijke voordelen.
Meer over infraroodverwarming binnen passiefhuizen

Zelfvoorziening

Steeds meer gaat de consument af op het zelf produceren van electriciteit voor zelfvoorziening. Zo kunnen zij helemaal of gedeeltelijk onafhankelijk zijn van leveranciers. Door gebruik te maken van ThermIQ verwarmingspanelen kunnen zij hierin daarwerkelijk voorzien en kunnen zij op een effectieve en slimme manier hun huis verwarmen en warmwater voorverwarmen.
Meer over infraroodverwarming binnen zelfvoorziening