Projecten

Uw receptie er warm bij zitten?

Vraag ons om een advies op maat

cross
cross
Verstuur bericht

Amsterdam Arena

Zoals bij veel bedrijven kent ook de Amsterdam Arena een koude entree. 

Koude werkomgeving

Balie Amsterdam Arena

Voor de receptiemedewerkers is een koude hal geen fijne werkomgeving en dus besloot de Arena de hulp van ThermIQ in te roepen.

We plaatsten infraroodpanelen boven en onder de balies. Boven de balies om de temperatuur op deze werkplekken op orde te krijgen. Onder de balies voor meer comfort voor de medewerkers. De medewerkers zijn tevreden!

Verwarming bij de entree

Bij veel bedrijven is het in de entree of de hal een stuk kouder dan in de rest van het gebouw. De medewerkers in de hal klagen dan ook vaak over kou of tocht. Een blower met warme lucht bij de deur is vaak geen oplossing. Deze verspreidt droge warme lucht waardoor de medewerkers last krijgen van droge ogen en een schrale huid. Daarbij 'waait' de warme lucht door de regelmatig openzwaaiende deur gemakkelijk naar buiten.

ThermIQ is de oplossing

De infrarood verwarming van ThermIQ is de oplossing voor iedere receptie of balie. De panelen verwarmen direct op de medewerkers en de warmte is zo comfortabel als een lekker lentezonnetje. Geen droge lucht en geen warme lucht die wegwaait door de open deur.

Oh ja, en verwarmen met infrarood verwarming kost nog maar 1/3 van de gebruikelijke energiekosten. Dus die panelen zijn zo terugverdiend, moeten ze bij de Amsterdam Arena gedacht hebben.

De foto's

Warme voeten De balie van Amsterdam Arena

Het monteren Witte infraroodpanelen