Projecten

Ook een warme winkel?

Vraag ons een advies op maat

cross
cross
Verstuur bericht

Simit Sarayi

"Nu krijgen we ook leuke reacties van klanten die het hier heerlijk aangenaam vinden en lekker gaan zitten met een broodje en koffie. Wij zijn super tevreden met ons ThermIQ systeem. Perfecte oplossing voor winkels zoals de mijne."

Simit Sarayi

Aan de Lijnbaan in Rotterdam is de Turkse bakkerij Simit Sarayi gevestigd.

Deze Turkse keten groeit in Turkije sneller dan Mc Donalds of Burgerking en heeft inmiddels al meerdere vestigingen in Nederland.

ThermIQ is er dan ook erg trots op hier de winkelverwarming te mogen leveren.

Perfecte verwarming voor broodjeszaak

"De winkel is heerlijk aangenaam met de ThermIQ panelen", Aldus eigenaar Urel Tjienfooh die graag de deur van zijn zaak vaak open ziet gaan.

"Zelfs als er wat wind staat voel je je toch aangenaam onder de panelen. Voorheen was het dan eigenlijk niet te doen, veel te koud voor mijn personeel en de klanten."

Warm met de deur open

Bij een broodjeszaak lopen heel de dag mensen in en uit. Met conventionele verwarming is het er dan bijna niet warm te houden.

ThermIQ biedt daarin een goede oplossing. De warmte van infrarood-verwarming waait namelijk niet zo snel door de deur naar buiten.

Dit komt doordat infrarood-verwarming niet de lucht, maar de winkel zelf verwarmt. De vloer, de muren en de tafels en stoelen voelen warm aan. Hierdoor blijft de warmte langer binnen.