Particulier

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Wonen

Het ThermIQ verwarmingssysteem kunt u op diverse manier in uw huis toepassen. Zo is het mogelijk om het als een lokaal bijverwarmingspaneel te gebruiken, bijvoorbeeld op zolders waar geen andere bronnen zijn. Echter de meest gebruikte oplossing is die van een totale verwarmingsoplossing in uw gehele huis. Alle kamers en ruimtes kunt u ermee in te richten, ook de badkamer en uw keuken.

totale verwarmingsoplossing

Infraroodverwarming in uw woning

In combinatie met de verschillende niveaus van sturingsystemen bouwt u een intelligent en energie-efficiënt verwarmingsysteem. Uw woning kunt u prettig en comfortabel verwarmen, terwijl u slim met uw energieverbruik omgaat. Naast deze voordelen nemen de panelen ook nog eens weinig ruimte in en zien ze er mooi uit. Wat dacht u van de esthetische voordelen:

  • Geen buizen of kanalen door uw huis
  • Geen inblaas of radiatoren in het zicht

Bestaande bouw

U heeft een bestaand huis waarin u een verwarmingsinstallatie wilt aanbrengen. Met de infrarood verwarmingspanelen van ThermIQ is dit gemakkelijk te realiseren. U hoeft dan namelijk geen warmwaterleidingen of gasleidingen aan te leggen. Ook neemt de installatie weinig breekwerk en kosten met zich mee. Het enige wat deze panelen nodig hebben is een aansluiting op het elektriciteitsnet. Meer niet, want met de draadloze sturing kunt u het verwarmingspaneel bedienen. Al met al is dit verwarmingssysteem van ThermIQ een heel efficiënte vervanging van uw oude verwarming bij renovatie.

Wilt u weten wat het ThermIQ verwarmingsysteem kan doen voor uw bestaande woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen worden steeds vaker opgeleverd zonder gasaansluiting. Dit is mogelijk doordat de eigen voorziening van elektriciteitsopwekking toeneemt en alle functies in huis met electriciteit mogelijk gemaakt kunnen worden.

  • Koken op inductie is veiliger en energiezuiniger
  • Warmwater wordt steeds vaker gerealiseerd middels een boiler of nieuwe technieken zoals aardwarmte.
  • Verwarming kan worden gerealiseerd door middel van effectieve infrarood verwarmingspanelen

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van infraroodverwarming in uw nieuwbouwwoning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kostenbesparing

infrarood verwarmingin woonkamer

Alle energie die uw woning nodig heeft kunt u uit het elektriciteitsnet halen. Dit betekent een kostenbesparing op de aanleg en onderhoud van de infrastructuur van gas of olie. De intelligente sturing van ThermIQ, afgestemd op bijvoorbeeld buitentemperatuur, aanwezigheidsdetectie, per kamer te regelen van behoefte en zoneverwarming maken dat het maximale gebruik wordt bereikt met minimaal verbruik.

Met de infraroodverwarming van ThermIQ is uw woning klaar voor de toekomst!