Particulier

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Badkamer verwarming

Badkamer verwarming heeft 2 doelen. Ten eerste zorgt het voor comfort. Daarnaast zijn ook de drogende eigenschappen van de badkamer verwarming belangrijk. Want wie wil nou schimmels?

Comfortabele badkamer verwarming

Of u nu beschikt over een bad, een douche of alleen een wastafel. In uw badkamer mag u een comfortabele verwarming verwachten. Een verwarming die zorgt voor een warme vloer. En als het even kan, ook warme wanden. Want op die manier krijgt condens geen kans.

Verwarm uw badkamer met infrarood verwarming en geniet van een comfortabele warmte. Alles in de badkamer voelt prettig aan, waardoor ook u zich comfortabel voelt. Dat is toch heerlijk.

Geen schimmels

Schimmels krijgen geen kans als u uw badkamer verwarmt met infrarood verwarming. Doordat de vloer en de wanden worden verwarmd (in plaats van de lucht), ontstaat er geen of minder condens. Dat vocht is namelijk de bron van vervelende badkamer schimmels.

Infrarood badkamer verwarming

Infrarood verwarming is uitermate geschikt voor het verwarmen van uw badkamer. Door de verwarming intelligent aan te sturen met één van onze sturingen kunt u de verwarming onafhankelijk van de rest van het huis te regelen. Zo kunt u instellen dat uw badkamer 's morgen heerlijk warm aanvoelt, terwijl in de rest van het huis (nog) niet verwarmd wordt.

Informatie

Bent u benieuwd naar wat infrarood verwarming voor uw badkamer kan doen? Bel of mail ons gerust en we vertellen u graag over dit geweldige systeem.

Telefoonnummer: 010 462 2652

E-mailadres: info@thermiq.nl

Contactformulier