Particulier

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Particulier

De infraroodverwarmingspanelen van ThermIQ zijn ontworpen als moderne toepassing voor het totale huis. Met deze innovatieve technologie kunt u alle gewenste ruimtes in uw huis verwarmen. Samen met de intelligente sturingen geniet u van ongekende mogelijkheden. Zoals het aansturen van zones in uw huis, anticiperen op beweging in ruimten, het koppelen aan weersvoorspellingen, individuele niveaus van verwarmen in dezelfde ruimte waar meerdere panelen zijn en met uw smartphone op afstand de verwarming regelen.

Infraroodverwarming in huis

infraroodverwarming in uw woning

Met ThermIQ kunt u uw woning, op een moderne wijze, prettig en comfortabel verwarmen. De door ons ontwikkelde intelligente sturingen zorgen voor een zeer energiezuinig geheel. Hiermee biedt de infraroodverwarming van ThermIQ u een bijzonder interessante kans. Bovendien bestaat de mogelijkheid om onze panelen helemaal "customized" te maken. Uw vraag staat bij ons Centraal.
Lees meer over infraroodverwarming in huis

Infraroodverwarming voor uw warmtecabine

infrarood cabine

Ook uw infraroodcabine kunt u uitrusten met ThermIQ infraroodpanelen. De infraroodstralen die deze panelen afgeven hebben, zoals algemeen bekend, een positieve uitwerking op de gezondheid van het menselijk lichaam.
Lees meer over infraroodverwarming in de infraroodcabine

Badkamer verwarming

Of u nu beschikt over een bad, een douche of alleen een wastafel. In uw badkamer verwacht u een comfortabele verwarming.

Lees meer over infraroodverwarming in de badkamer