Particulier

Stel uw vraag

...of plaats uw opmerking

cross
cross
Verstuur bericht

Particulier

Geniet van de ongekend comfortabele infraroodverwarming in huis. U verwarmt heel eenvoudig iedere ruimte perfect naar behoefte. Dus de slaapkamer wat minder dan de woonkamer. Infraroodverwarming is comfortabeler en zuiniger dan traditionele verwarming. Zeker als u over zonnepanelen beschikt die de benodigde elektriciteit opwekken.

Infraroodverwarming in huis

Met ThermIQ infrarood verwarming, verwarmt u uw woning op een innovatieve, prettige en comfortabele manier. De door ons ontwikkelde intelligente sturingen staan garant voor een heel laag energieverbruik. Bovendien bestaat de mogelijkheid om uw verwarmingspanelen helemaal "customized" te laten maken. Uw vraag staat bij ons Centraal.
Lees meer over infraroodverwarming in huis

Infraroodverwarming voor uw warmtecabine

Ook uw infraroodcabine kunt u uitrusten met ThermIQ infraroodpanelen. De infraroodstralen die deze panelen afgeven hebben, zoals algemeen bekend, een positieve uitwerking op de gezondheid van het menselijk lichaam.
Lees meer over infraroodverwarming in de infraroodcabine

Badkamer verwarming

Of u nu beschikt over een bad, een douche of alleen een wastafel. In uw badkamer mag u een comfortabele verwarming verwachten.
Lees meer over infraroodverwarming in de badkamer

Verwarming in huis

Hoe werkt dat nou? Infrarood verwarming bij u in huis. Bekijk de video en leer wat infrarood verwarming voor u kan doen.