Over ons

Het bedrijf

Onze aandacht is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat we onze producten en onze manier van werken benaderen vanuit haar betekenis voor het groter geheel. ThermIQ is een frisse jonge onderneming waarin veel ervaring en kennis is gewaarborgd. Wij werken voor de volle 100% aan "QI met IQ". Dit staat voor:

"Qualiteits Infrarood (QI) verwarmingsoplossingen door intelligente (IQ) manieren van productie en toepassen in de praktijk"

Schone energie

Wij zijn van mening dat we aan het begin staan van nieuwe manieren van opwekken en omgaan met energie. Volgens ons is er in de wereld voldoende energie "groen" op te wekken met de huidige en de nog uit te komen technologie. Ook de technologie om het gebruik van energie slim aan te sturen blijft innoveren. Wij passen onze productie en bedrijfsprocessen dan ook continu aan op deze ontwikkelingen.

Samen met onze zakelijke partners zorgen we op die manier voor het inpassen van onze infrarood technologie in de huidige en toekomstige methoden voor warmtevoorziening en opwekking van energie.

Nederlands - Duits bedrijf

ThermIQ is een Nederlands bedrijf met een Duitse productie-eenheid voor infrarood verwarmingspanelen. De kennis en de productieprocessen bij ThermIQ kennen een permanente ontwikkeling en verbetercyclus.

Vestigingslocaties

ThermIQ heeft 2 vestigingen. Een productielocatie in Duitsland en een hoofdkantoor in Nederland van waaruit de bedrijfsvoering wordt aangestuurd.
Klik hier voor de adresgegevens