Over ons

Over ons

Wij zijn ThermIQ, fabrikant van Infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen. We produceren innovatieve producten van hoge kwaliteit. Door continu te innoveren kunnen wij onze positie als kwaliteitsproducent van infrarood verwarming behouden. Daarnaast werken we met een perfecte combinatie van ambachtelijke professionaliteit, een geavanceerd productieproces en zeer strenge kwaliteitscontroles. 

Het bedrijf

ThermIQ is erop ingericht om klantgeoriënteerd te functioneren. Bij de productie van onze infrarood verwarmingssystemen, houden we altijd rekening met de wensen van onze klanten. Door deze wijze van marktbenadering kunnen wij voor iedere situatie een passende oplossing aanbieden.
Lees meer over het bedrijf

Missie, visie en waarden

Bij ThermIQ is maatschappelijk verantwoord ondernemen een vanzelfsprekende zaak. De basis hiervoor is onze gedragen missie, visie en waarden. Die staan ten grondslag aan ons zakelijk gedrag en streven.
Lees meer over de Missie, Visie en Waarden

Productie van ThermIQ verwarmingspanelen

ThermIQ kent een zorgvuldig ingericht productieproces. Onze fabriek is een prachtige outillage. Moderne apparatuur en een vaardige staf van mensen vormen de spil om tot een opitmale kwaliteit van onze producten te komen.
Lees meer over de productie